Kadinsky στο 1ο Λύκειο Παλαιού Φαλήρου

Το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Ιανουαρίου 2017, έπειτα από αίτημα της διεύθυνσης του σχολείου με την ομάδα μας, η Open Art πήρε τα πινέλα της με προορισμό το 1o ΓΕΛ. Π. Φαλήρου.
Τα σχέδια που ετοιμάστηκαν για το σχολείο αφορούσαν τους εσωτερικούς διαδρόμους και τοίχους του ισογείου, πρώτου και δεύτερου ορόφου. Έμπνευση αποτέλεσε ο Ρώσος καλλιτέχνης Wassily Kandinsky και συγκεκριμένα οι πολύχρωμοι κύκλοι που έχει ζωγραφίσει. Μέσα από τα σχέδια θέλαμε οι μαθητές να μάθουν για τον Kandinsky και να έρθουν πιο κοντά με την τέχνη.
Οι επιφάνειες ήταν μεγάλες, τα χρώματα πολλά. Η συμβολή μαθητών στην υλοποίηση του έργου ήταν πολύτιμη και τις δύο μέρες της δράσης. Ήταν δίπλα μας με πινέλα, χρώματα και σκάλες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το χάρηκαν όσο και εμείς!
Να ευχαριστήσουμε θερμά την Διευθύντρια του σχολείου Κα Ματίνα Λινού και τους καθηγητές για τη φιλοξενία, το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων καθώς και τους φοιτητές της σχολής Alba που πλαισίωσαν τη δράση μας. Ο κάθε ένας βοήθησε σημαντικά με τον τρόπο του, ήταν άλλο ένα δημιουργικό Σαββατοκύριακο για όλους.
Διαβάστε περισσότερα...

1ο ΓΕΛ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ